Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Förrätt
Av: Veronica Stolt
4 port
Skaldjur, Förrätt, Fest
Skaldjurssalsa
Ingredienser
12 st smördeg
(eller tartletter)
600 g crabsticks
600 g räkor
(skal)
3 st avokado
6 msk gräslök
3 msk paprika, röd
9 msk olivolja
3 klyftor lime
3 tsk salt
3 tsk chili, röd
Gör så här
1. Grädda smördegspastejerna enligt anvisning på förpackningen. Det kan vara bra att grädda dubbelt så många som behövs eftersom några kan bli sneda eller vägra pösa upp.
2. Skala räkorna och spara dem så hela som möjligt. Blanda räkor, salladskrabba, avokado i pyttesmå tärningar, gräslök och paprika. Rör inte, utan vänd lätt ihop ingredienserna med två gafflar.
3. Rör samman dressingen av olja, lime, salt och chili. Häll över salladen och vänd så att ingredienserna binds ihop.
4. Skeda den kalla salsan i ljumma smördegspastejer.
5. Garnera med en hel räka och några gräslökstrån. Sätt pastejerna på salladsblad på tallrikar och servera. Om det blir salsa över kan det läggas på tallriken.
Skaldjur, Förrätt, Fest
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
12 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Djupfryst
Crabsticks
1
pkt
Gräslök
1
pkt
Räkor
(skal)
1
pkt
Smördeg
(eller tartletter)
1
pkt
Frukt & Bär
Avokado
3
st
Lime
1
st
Grönsaker
Chili, röd
1
st
Paprika, röd
1
st
Skafferi
Salt
1
pkt
Tillbehör
Olivolja
1
flaska
Kontakt
Om oss
Cookies
×