Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Huvudrätt
Av: Eva Johansson Lönn
4 port
Vilt, Huvudrätt, Lättlagat, Pasta, Fest
Pasta med Viltskav
Ingredienser
150 g pasta
120 g viltskav
(djupfryst, något tinad)
1
/
2
st lök, gul
(finhackad)
100 g champinjoner
(skivade)
50 g skinka, rökt
(strimlad)
1
/
2
msk vetemjöl
1
/
2
tärning buljong, svamp
(eller höns)
1 dl vatten
1 dl grädde, matlagning
1
/
4
msk soja
1
/
2
nypa salt
(efter smak)
1
/
2
krm svartpeppar
(efter smak)
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär viltskavet tvärs över i breda strimlor och bryn det i lite matfett i en stekpanna. Peta isär strimlorna med en gaffel. Fräs lök och svamp i matfett i en annan panna. Tillsätt skinkan och låt den steka med någon minut.
Strö över mjöl och buljongtärning, häll på vattnet och rör om. Koka 3-5 minuter, häll på grädde och soja, hetta upp och blanda ner viltskavet. Smaka av med salt och peppar.
Från Cood MedMera, http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=31740
Vilt, Huvudrätt, Lättlagat, Pasta, Fest
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
2 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Delikatess
Skinka, rökt
(strimlad)
1
hg
Djupfryst
Champinjoner
(skivade)
1
pkt
Viltskav
(djupfryst, något tinad)
1
pkt
Godis & Dricka
Vatten
1
flaska
Grönsaker
Lök, gul
(finhackad)
0,5
st
Kryddor & Smak
Buljong, svamp
(eller höns)
1
pkt
Svartpeppar
(efter smak)
1
burk
Mejeri & Ost
Grädde, matlagning
1
dl
Pasta, Ris, Gryn
Pasta
1
pkt
Skafferi
Salt
(efter smak)
1
pkt
Vetemjöl
1
pkt
Tillbehör
Soja
1
flaska
Kontakt
Om oss
Cookies
×