Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Huvudrätt
Av: Helena S Sandahl
4 port
Fisk, Huvudrätt, Budget
Fiskburgare med Kapris- och Rödbetsröra
Ingredienser
1,5 kg potatis
1,5 pkt hokifile
3 st rödbetor
3 dl matyoghurt
1,5 msk kapris
1,5 msk pepparrot
(riven)
3 tsk honung
3
/
4
st lök, gul
3
/
4
dl creme fraiche
1,5 msk potatismjöl
1,5 msk dill
(fryst, hackad)
1,5 knippe saltgurka
torsdag
Gör så här
Koka potatisen. Tina fisken. Skär fisken i bitar och pressa ut vätskan. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda med matyoughurten, kaprisen, pepparroten och honungen. Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken, fräs den mjuk utan att den tar färg. Låt svalna. Mixa lök, fisk, creme fraiche, potatismjöl och dill till en slät färs i en matberedare. Krydda med salt och vitpeppar. Forma till fyra burgare. Stek dem i smör, ca 3 min per sida. Servera fiskburgarna med rödbetskräm, potatis och saltgurka.
Fisk, Huvudrätt, Budget
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
6 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Djupfryst
Dill
(fryst, hackad)
1
pkt
Hokifile
400
g
Grönsaker
Lök, gul
0,75
st
Pepparrot
(riven)
1
bit
Potatis
1
pkt
Rödbetor
3
st
Kryddor & Smak
Kapris
1
burk
Mejeri & Ost
Creme fraiche
0,75
dl
Matyoghurt
3
dl
Skafferi
Potatismjöl
1
pkt
Tillbehör
Honung
1
burk
Saltgurka
1
burk
Kontakt
Om oss
Cookies
×