Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Huvudrätt
Av: Annica Sjöblom
4 port
Skaldjur, Huvudrätt, Lättlagat
Ingers Nudelsås
Ingredienser
500 g räkor, skalade
2,5 st lök, gul
375 g champinjon
(färska)
2,5 st paprika, röd
5 dl creme fraiche, lätt
2,5 msk ketchup
2,5 klyftor vitlök
2,5 krm svartpeppar
2,5 krm paprikapulver
(eller mer efter smak)
1,25 tsk salt
2,5 pkt nudlar
Gör så här
Bryn de förska champinjonerna tills de slutar vattna sig.
Bryn löken och paprikan, tillsätt den brynta svampen.
Blanda i creme fraich och ketchup samt kryddor.
Lägg till sist i räkorna, de ska bara bli varma.
Servera med kokta nudlar.
Skaldjur, Huvudrätt, Lättlagat
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
10 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Fisk & Skaldjur
Räkor, skalade
1
burk
Grönsaker
Champinjon
(färska)
5
st
Lök, gul
2,5
st
Paprika, röd
2,5
st
Vitlök
1
st
Kryddor & Smak
Paprikapulver
(eller mer efter smak)
1
burk
Salt
1
pkt
Svartpeppar
1
burk
Mejeri & Ost
Creme fraiche, lätt
5
dl
Pasta, Ris, Gryn
Nudlar
2,5
pkt
Tillbehör
Ketchup
1
flaska
Kontakt
Om oss
Cookies
×