Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
4,4
28
Huvudrätt
Av: Lotta Kruse
4 port
Fågel, Huvudrätt, Fest, Grilla
Två Små Kök
Grillad Kycklingburgare med Halloumi
Kyckling är "snäll" mat. Både för att den känns lätt och är mild i smaken, men också för att man kan variera den på massvis med tillagningssätt och för att den tål mycket smak.
Ingredienser
400 g kycklingfärs
1 st ägg
2 msk persilja
(hackad)
1
/
2
dl ströbröd
2 krm salt
svartpeppar
olivolja
Tillbehör
4 st hamburgerbröd
1 pkt halloumi
1 st bladsallad
2 st tomat
1 st rödlök
curry & mango dressing
(Lohmanders)
6 st potatis
Gör så här
1.
Blanda kycklingfärs och övrigt noga och låt stå en stund. Var noga med att tvätta händerna och redskap efter att du hanterat kycklingen.
2.
Sätt ugnen på 225°
3.
Klyfta potatisen och lägg på en plåt, salta och in i ungen i ca 20 min.
4.
Blanda kycklingfärs till fyra burgare.
5.
Pensla burgarna båda sidor med olivolja.
6.
Grilla 3-5 minuter per sida till fin färg på utsidan och genomgrillat på insidan (72 °)
7.
Skriva och stek Halloumi.
8.
Skriva tomater och rödlök.
9.
Montera burgaren på ditt sätt och servera med klyftpotatis.
Fågel, Huvudrätt, Fest, Grilla
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
4 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Bröd & Kex
Hamburgerbröd
1
pkt
Djupfryst
Persilja
(hackad)
1
pkt
Grönsaker
Bladsallad
1
st
Potatis
1
pkt
Rödlök
1
st
Tomat
2
st
Kryddor & Smak
Salt
1
pkt
Svartpeppar
1
burk
Kött & Chark
Kycklingfärs
400
g
Mejeri & Ost
Curry & mango dressing
(Lohmanders)
1
burk
Halloumi
1
pkt
Ägg
1
pkt
Skafferi
Ströbröd
1
pkt
Tillbehör
Olivolja
1
flaska
Kontakt
Om oss
Cookies
×