Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Övrigt rätter
Av: Iréne
24 st
Övrigt, Övrigt rätter
Filodegscigarrer med Röd Pesto
Ingredienser
6 blad filodeg
Röd pesto
100 g soltorkade tomater
(+ ca 2 msk av oljan)
1
/
2
dl pinjenötter
1 dl parmesan
(färskriven)
1
/
2
dl basilika
Gör så här
Ta fram paketet med filodegen och tina den enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 175°.
Mixa allt till peston till en slät massa i mixer eller med mixerstav. Späd med lite vatten om peston blir för tjock, den ska vara lätt att breda.
Ta försiktigt ut filodegsarken.
Lägg eventuellt över en fuktig handduk så att de inte torkar.
Bred ett tunt lager pesto på varje ark, dock inte ända ut på kortsidorna.
Dela varje ark en gång på längden och en gång på bredden så att det blir 4 delar.
Rulla ihop varje del så att den obredda änden kommer längst ut.
Lägg 12 rullar åt gången på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 12 - 15 minuter. Det går bra att göra i förväg och förvara rullarna i burk med tättslutande lock.
Servera rullarna som tilltugg, kalla eller sprödvärmda i 200° några minuter strax före servering.
Övrigt, Övrigt rätter
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
24 st
Portioner
1 st
2 st
4 st
6 st
8 st
10 st
12 st
15 st
20 st
25 st
30 st
40 st
70 st
Lägg receptet till inköpslistan
Delikatess
Soltorkade tomater
(+ ca 2 msk av oljan)
1
hg
Djupfryst
Filodeg
1
rulle
Grönsaker
Basilika
1
kruka
Mejeri & Ost
Parmesan
(färskriven)
1
pkt
Skafferi
Pinjenötter
1
påse
Kontakt
Om oss
Cookies
×