Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
bild saknas
0,0
0
Av: Andreas Karlsson
4 port
Dillig Kyckling
Ingredienser
500 g kycklingfile
(tärnat)
1 msk smör
3 dl buljong, höns
1 msk vetemjöl
1,5 dl creme fraiche
3
/
4
dl dill
(hackad färsk)
vinäger, vitvin
salt
svartpeppar, grovm.
1 kg potatis
Gör så här
1. Bryn kycklingen i smör eller olja och lägg över i en gryta.
2. Tillsätt buljong och låt koka i 15 minuter tills kycklingen blivit riktigt mör.
3. Red av vetemjölet i crème fraiche, tillsätt detta och låt koka 5-10 minuter.
4. Rör ner dillen och smaka av med vitvinsvinäger, salt och peppar. Servera med kokt potatis och morotsslantar.
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
4 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Djupfryst
Kycklingfile
(tärnat)
1
kg
Grönsaker
Dill
(hackad färsk)
1
knippe
Potatis
1
pkt
Kryddor & Smak
Buljong, höns
1
pkt
Salt
1
pkt
Svartpeppar, grovm.
1
burk
Vinäger, vitvin
1
flaska
Mejeri & Ost
Creme fraiche
1,5
dl
Smör
500
g
Skafferi
Vetemjöl
1
pkt
Kontakt
Om oss
Cookies
×