Start
Inköpslista
Recept
Logga in
RECEPT
- matrecept för hela familjen
Dela
Meny
Utskrift
Skriv ut
Skriv ut receptet
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
OBS!
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Skriv ut inkösplistan!
Inköpslistan öppnas som en PDF fil som du sedan kan skriva ut på din skrivare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
Skicka receptet med e-post
?
Liten text
Normal text
Stor text
Extra stor text
×
Status:
×
Välj matbutik!
Du kan skapa egna matbutiker under "Mina Sidor" och välja den ordning på kategorierna som passar just din mataffär bäst. Standard matbutik sorteras alfabetiskt.
Text storlek!
Välj vilken text storlek du önskar på din utskrift.
Ange mottagare och avsändare !
Ange e-postadress för mottagare och avsändare.
TIPS! Vik inköpslistan på längden så får du en lätthanterlig lista när du handlar.
0,0
0
Huvudrätt
Av: Neta & Peppe
4 port
Fisk, Huvudrätt, Budget, Lättlagat, Pasta, Vardag, Koka
Livsnjutarnas Gourmetkök
Hoki Bolognese
Maträtten känns lätt och fräsch med fisk i en örtkryddad tomatbaserad sås samtidigt som den upplevs som lite nytänkande i matplaneringen.
Ingredienser
400 g hokifile
2 burkar tomater, krossade
(600g)
1 klyfta vitlök
1
/
2
st lök, gul
2 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk salt
svartpeppar
Serveras med
2 dl ärter
4 port pasta tagliatelle
parmesan
Gör så här
1.
Tina fisken och skär den i 10-12 bitar, salta lätt.
2.
Skala och hacka lök och vitlök och stek dem mjuka i oljan. Tillsätt kryddorna och fräs samman. Tillsätt krossade tomater och koka upp, låt koka ihop några minuter.
3.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
4.
Lägg ner fisktärningarna i tomatsåsen och låt småputtra under lock ca. 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
5.
Koka ärtor enligt anvisning på paketet
6.
Servera bolognesesåsen med pasta och toppa med gröna ärter samt riven parmesanost.
Fisk, Huvudrätt, Budget, Lättlagat, Pasta, Vardag, Koka
-
?
st
ask
dl
g
hg
kg
liter
pkt
st
bit
bukett
burk
cm
filé
flaska
huvud
klase
knippe
kruka
limpa
låda
par
port
påse
rulle
skiva
tub
?
×
Klicka på
Lägg receptet till inköpslistan
för att få med ingredienserna på din lista. Glöm inte att först bocka av de varor du redan har hemma.
Receptet ligger med på din inköpslista!
Lägg receptet till inköpslistan
4 port
Portioner
2 port
4 port
6 port
8 port
10 port
12 port
Lägg receptet till inköpslistan
Djupfryst
Hokifile
400
g
Ärter
1
pkt
Grönsaker
Lök, gul
0,5
st
Vitlök
1
st
Konserver
Tomater, krossade
(600g)
2
burkar
Kryddor & Smak
Oregano
1
burk
Salt
1
pkt
Svartpeppar
1
burk
Timjan
1
burk
Mejeri & Ost
Parmesan
1
pkt
Pasta, Ris, Gryn
Pasta tagliatelle
1
pkt
Kontakt
Om oss
Cookies
×